top of page
Featured Posts

Lumottu Muotipuutarha - Find the enchanted Fashion Garden

Juhli Keijupäivää 18. toukokuuta


Helsinki Design Capital vuonna 2012 lanseerattiin Kansainvälinen Keijupäivä, jota vietetään toukkokuun 18. päivä. Sen tavoite on ollut alusta saakka juhlistaa paitsi kevään heräämistä, myös paluuta luonnonmukaisuuteen ja vahvistaa yhteyttä luontoon. Nyt kun hidastamme elämäämme poikkeusoloissa, voimme löytää luonnon yksinkertaisen ja parantavan voiman uudelleen ja voida hyvin. Pitkän pohjolan talven jälkeen tunnen voimakasta halua lämmittää ystävyys ja yhteydenpito luonnon olentoihin. Yhdistyminen luontoon on myös yhteys itseen, sisäiseen luontoomme.

Tänä keväänä voimme juhlia sitä kunnioittamalla heidän läsnäoloaan sillä, mitä me käytämme. Keijut rakastavat kauniita vaatteita, koska he saavat niiden aurat loistamaan, he sanovat.

Astu sisään Muotipuutarhaan tästä: Muotipuutarha

Yhteys Äiti luontoon on Supernaisen voimamme.


Löydämme luonnon ja sen uskomattoman parantavan voiman, kun hidastamme ja on aikaa mennä luontoon keräämään luonnon energiaa. Minulle se on aina ollut niin. Pitkän pohjolan talven jälkeen tunnen voimakasta halua lämmittää ystävyys ja yhteydenpito luonnon olentoihin. Yhdistyminen luontoon on myös yhteys itseen. Löydämme sisäinen maailmamme, joka odottaa löytäjäänsä, kun opimme kuuntelemaan. Tämä yhteys on todellinen mittaamaton aarre, koska se auttaa meitä löytämään kaikki etsimämme vastaukset. Sieltä tulee apu, jos vain kysymme. Jos haluamme vastauksia, meidän on ensin kysyttävä niitä sisäiseltä luonnoltamme. Myös muoti palaa myös luontoon ja luonnonmukaisuuteen.


Luomu Muotipuutarha

Joka kevät luonnonhenget puhuttelevat minua suunnittelijana ja aivan taianomaisesti ilmentyy jotain millä he haluavat juhlistaa kevään ja kukkien puhkeamista, aivan kuin alussakin.

Tänä keväänä luonnonhenget auttoivat minua luomaan aivan erityisen muotipuutarhan, joka on täynnä iloista leikkimielisyyttä ja toimii väriterapaina. Tunsin heidän läsnäolonsa ja innostuksensa luodessani tätä aarreaittaa. He sanovat, että heihin ja luontoon voi olla yhteydessä myös muodin kautta, sillä he rakastavat kauniita vaatteita. Sillä kun käytämme iloista, luonnollista ja ekologista muotia, se on merkki luonnon hengille, että välitämme ja rakastamme itseämme ja että sillä, mihin uskomme, on merkitystä.

Muotipuutarhassa on perhosniitty, jossa kukkivat ja lentelevät mitä värikkäimmät kukat ja perhoset, joita voi pukea korviin, kaulaan tai ranteisiin, myös setteinä.

Muotipuutarha mallisto lanseerataan WeEcosin Digimessuilla 28-31.5.2020


Enchanted Fashion Garden


Fashion from Mother Nature with Love and Fairy Day tip


Connection to Mother Nature is our Superwoman power. We are rediscovering nature and its incredible healing power as we slow down and have time to go to nature to be charged with natural energy. For me it has always been that way. After long northern winter I feel a strong urge to re-establish my friendship and communication with nature beings. To connect with nature is to connect to oneself. To find the inner world that also wants to be found when we learn to listen. That connection is the real treasure beyond measure as it helps us to find all the answers we seek. We are immensely supported if we only ask. If we want answers, we first need to ask, ask our inner nature. Celebrate the Fairy Day on 18th of May This spring my fairy friends helped me to create a special Fashion Garden for us and them to have joy to play in. I felt their presence and guidance and excitement in creating this treasure chest. They say it is for all to connect with them and nature by wearing these accessories and jewelry. When we wear joyful, natural and ecological fashion, it is a sign to the natural world that we do care and we do love ourselves and what we believe in, matters. Every spring on 18th of May we celebrate the international Fairy Day, that was initiated though me by the nature beings in 2012. This spring we can celebrate it by honoring their presence with what we wear. The Fairies love beautiful clothes, because they make their aura shine, they say.

 68 views

Comentarios


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page