Even more novelties! Lisää uutuuksia!

Spring has really woken the design inspiration. Let us introduce new Superfashion ponchos; Sprout and Mother Nature! These beautiful ponchos followed each other. As the name says sprout was the first, a poncho that began to grow. Followed by the Mother Nature, version where the sprout has grown and is blooming!

Sprout in grey colour.

Mother Nature in moss colour.

Both of these ponchos are knitted wool and decorated with crocheted fringe. They also have a comfortable collar to bring some classy look into your outfit. Sprout is available in four different colours and Mother Nature in two.

Choose your favorite colour and wear the spring on you!

Sprout:

Grey

Lime

Chalk

Terracotta

Mother Nature:

Lime

Moss

Share your Spring outfit with us using hashtags #MaiNiemiSpring and #FinnishFairytaleFashion

Psst.. These ponchos fit perfectly with the new Folklore jewellery collection! Try out yourself!

 

Kevät on todella herättänyt design-inspiraation. Esittelemme kaksi uutta ponchoa; Verso ja Luonnotar! Nämä kauniit ponchot seurasivat toisiaan. Nimensä mukaan verso oli ensimmäinen, poncho josta alkoi kasvu. Versoa seurasi Luonnotar, versio, jossa verso on kasvanut isoksi köynnökseksi ja kukkii!

Grey knitted and crocheted sprout poncho

Limen värinen verso.

Lime knitted and crocheted Luonnotar poncho

Limen värinen Luonnotar.

Ponchojen materiaali on villaa ja ne on neulottu suoraan muotoon, zero waste menetelmällä. Koristeet on käsinvirkattu. Ponchoissa on myös mukavat kaulukset, jotka tuovat tyyliä asuun. Vero on saatavilla neljässä eri värissä ja Luonnotar kahdessa.

Valitse suosikkivärisi ja pukeudu kevääseen!

Verso:

Harmaa

Lime

Pellava

Terrakotta

Luonnotar:

Lime

Sammal

Jaa kevätasustasi kuva käyttäen hashtageja #MaiNiemiSpring ja #FinnishFairytaleFashion

Psst... Nämä ponchot sopivat täydellisesti yhteen Folklore- korumalliston korujen kanssa! Kokeile itse ja ihastu!

86 views
Featured Posts
Recent Posts