top of page
Featured Posts

Muodin henkiOstin äskettäin Jerusalemin basaarista Aladdinin taikalampun ja maton...ja mielikuvitukseni lähti lentoon...

Miten ihmeessä taivaankokoinen henki saattoi mahtua tuohon pieneen lamppuun?

Mikä teki tuosta lampusta niin kuolemattoman? Sen tarina elää ja tuhansia vuosia vanha lamppudesignkin on yhä edelleen kuranttia kauppatavaraa?


Aine ja henki ovat taianomainen yhdistelmä. Kun näihin liitetään vielä tarina, jolla Sheherazade lunasti oman henkensä, on kyseessä jo jotain kuolematonta. Ja alati kiehtovaa.


On olemassa paljon vanhempaa designia, joka on elävää konkreettisesti vielä tänäkin päivänä.

Faaraon käsityöläisiä Egyptissä kutsuttiin valon käsityöläisiksi, koska he kykenivät yhdistämään aineen ja hengen niin taitavasti, että heidän luomuksensa ovat kestäneet tähän päivään asti.


Luonnonkansojen maailmankuvassa aine on edelleenkin elävää. Lapsille heidän lelunsa ovat eläviä. Moderni kvanttifysiikka on todistanut sen että aine on elävää ja reagoi rakkauteen.


Sana Design tulee sanoista Deus Signa ja sana materia sanasta Mater eli äiti.

Design on siis jumalan siunaamaa ainetta! Mutta sehän meiltä on unohtunut.


Läntistä maailmaa vaivaa yleinen hengettömyys, koska ainetta ei ole pidetty pyhänä eikä elävänä. Tavara, josta puuttuu henki ja jota ei ole tehty ajan kanssa ja rakkaudella ei kestä aikaa. Kaikki tuntuu hajoavan käsiin..


Design alkemiaa


Ihmiskuntana todistamme parhaillaan ennenkokematonta tietoisuuden ja samalla värähtelytason vallankumousta.

Vanha väistyy ja tekee tilaa uudelle kaikessa, myös tietoiselle luomiselle ja suunnittelulle.


Uudessa maailmassamme opimme pyhittämään materian, jotta voimme luoda sydämellä ja rakkaudella kestävää ja elävää ainetta kuin taidetta ja luontoa kunnioittavaa designia, joka pitää sisällään taivaan ja maan, idän ja lännen, yinin ja yangin globaalin ykseyden hengessä niin, että se palvelee kaiken elollisen kokonaisvaltaista kehitystä ja hyvinvointia. Voimme luoda tuotteita, jotka värähtelevät ja resoinoivat luonnon elementtien ja universumin harmoniaa perhosvaikutusta unohtamatta.


Tämä se vasta onkin Tuhannen ja yhden vuoden tarina!

Sesam aukene! Suuret Maagit oavt palanneet.


Taivasten valtakunta


Apostolit kysyivät Jeesukselta, miten voi päästä taivasten valtakuntaan?


Jeesus vastasi näin:


Kun teette yhden kahdesta ja kun teette sisäisestä saman kuin ulkoisen ja yläpuolisesta alapuolisen ja alapuolisesta yläpuolisen ja kun teette maskuliinissta ja feminiinisesä yhden ja saman, niin, että feminiininen ei ole feminiininen eikä maksuliininen maskuliininen, kun teette silmät silmän paikalle, kädet käden paikalle, kuvan kuvan paikalle, silloin pääsette Taivasten valtakuntaan.


Taivasten valtakunta on sisällänne ja ulkopuolellanne. Jos tunnette itsenne, teidät tunnetaan ja te tiedätte, että olette elävän isänne lapsia. Mutta jos ette tunne itseänne, olette köyhyydessä ja olette köyhyys.


Siinäpä varsinaista moniulotteisen luomisen alkemiaa.3 views

Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page