top of page
Featured Posts

Muodin Fengshui - Terve vaatePukeutuminen avaa yhteyden omaan kehoosi ja maailmaan


Pukeutuminen on osa hyvinvointiamme ja terve vaate on perustarpeemme.


Olemme luoneet modernin miljöön, jossa voimme huonosti.


Ilma, vesi, ruoka ja suoja, jonka kotimme ja vaattemme tarjoavat eivät ole yhtä puhtaita kuin tarpeemme. Perustarpeemme ovat kuitenkin aina olleet luonnonmukaisia emmekä voi niistä poiketa.


Fengshui tarjoaa apua tässä tilanteessa.Sen avulla voimme tervehdyttää kotimme ja pukeutumisemme.


Fengshui on ikivanha viisaus ja taito elää yhdessä luonnon kanssa. Fengshui ei ole kiinalaista alkuperää -se on yleismaailmallista tietoa – kiinalaiset kirjoitustaidon keksijöinä vain merkitsivät se muistiin luontoa tarkkaillessaan.


” Niin metsä vastaa kuin siihen huudetaan” on sama asia suomeksi. Luonto auttaa kun autamme sitä. Se on tietoista kanssaluomista.Maailma olet sinä


Unelmasi luovat maailman

Kasvaessasi maailma kasvaa

Onnesi lisää maailman onnea

Ilosi ilahduttaa maailmaa

Innostuksesi inspiroi maailmaa

Menestyksesi tuo menestystä maailmaan

Vapautesi vapauttaa maailman

Kauneutesi kaunistaa maailmaa

Rikkautesi rikastuttaa maailmaa

Rakkautesi yhdistää maailmatMuodin uusi aika


Moni asia ja asenne on loppuunkäytetty, muotiakaan ei voi loputtomasti kierrättää.


Tarpeissamme tapahtuvat muutokset tuovat uudet haasteet vaatteiden suunnitteluun ja pukeutumiseen. Kehomme herkistyy vastaanottamaan juuri sille sopivat vaatteet ja yksilöllisen pukeutumisilmaisun.


Tämä muutos avaa uuden mahdollisuuksien oven, yhteyden omaan kehoosi.


Oletko kuin kotonasi vai kuin vieras kehossasi?


Sinä itse, kehosi ja mielesi, on kaikkein voimkkkain paikka toteuttaa fengshuita käytännössä. Fengshui toimii aina voimakkaimmin lähinnä harjoittajaansa. Kehomme on fengshuin mukaan ensimmäinen kotimme, talomme toinen.


Jos kotisi ei ole siisti ja viihtyisä, et viihdy siellä ja lähdet pois. Aivan sama pätee kehoosi.


Moni ei viihdy ”kotona” jos keho on somistettu vieraannuttavilla tai tylsillä lainähöyhenillä eikä vaatteilla ja asusteilla, jotka ovat itselle sopivia, ilahduttavia ja merkityksellisiä.


Tavallamme kohdella tätä ensimmäisen kotimme tilaa on selviä vaikutuksia elämämme eri tapahtumiin.


Voi olla että hengelläsi, itselläsi on tosi tukalaa ja ahdasta asustaa kehossasi, koska se on niin täynnä rojua.


Näkymättömät energiaongelmat heikentävät elämänlaatua ja voivat aiheuttaa vaivoja ja epämukavuutta.


Keho Fengshui tehtävä on saada kehomme ja henkemme energiat sopimaan yhteen.Qi, elämänvoima


Keho Fengshui tasapainottaa ja harmonisoi elinvoimaa, joka virtaa kehossamme ja ympärillämme. Keho saa voimaa ja energiaa ympäriltään, mutta myös vaikuttaa voimakkaasti kehon energiatilaan. Joka hetki ympäristömme tukee ja virkistää kehoa ja henkeä tai tyhjentää sen elinvoimasta. Oman energiatasomme kohentamisella on suora vaikutus elämämme tasoon.


Keho on tämän elämänvoiman väline. Se mikä elävöittää kehon, antaa kasvoille niiden värin, saa jalat liikkeelle ja silmät kirkkaiksi.


Energia virtaa kehossa energiaväyliä myöten.


Kaikkien kehon osajärjestelmien toiminta -verenkierto, immuunijärjestelä, hermosto, luusto- on suoraan riippuvainen elinvoimastamme-Qistä.


Terve vaate


Pukeutumisemme energia vaikuttaa meihin tuhansilla eri tavoilla.


Me kommunikoimme vaatteidemme välityksellä sekä itsemme että ympäristömme kanssa. Kehon energiavirtaukset saavat aikaan kaikki arkipäivän tilanteet.


Jos kehon Qi on pysähtyneessä tilassa, näytämme itsekin pysähtyneeltä ja jumiutuneelta. Jos oma Qi on kirkas ja valoisa, keho ja mieli kokevat ja tuottavat valovoimaisia ja eloisia energioia.


Kehon Qi on ihmisen sisäinen energia. Sen laatuun ja virtaukseen vaikuttavat mm. vaatteen materiaalit, valmistusetiikka, ostopaikka -ja tapahtuma, värit, symboliikka, liike, muodot, tarinat ja muut alitajuiset kehon tietoisuuteen vaikuttavat tekijät.


KehoFengshui kehittäää ja vahvistaa energian virtausta kehon tilassa. Fengshuissa luonnon materiaaliella, laadulla, väreillä, symboliikalla, geometrialla ja myyttisillä elementeillä on värähtelytasoa nostattava vaikutus.


Fengshui muoti


Olen suunnittelija yhdistänyt muodin ja fengshuin ja suunnitellut Mai Niemen Finnish Fairytale neuleeni vaikuttamaan suotuisasti kehon energioihin.


Sitä edistävät vaatteissa oleva luonnon muotokieli, joka vahvistaa luontoyhteyttä.


Sitä edistää muotoilun harmonia ja henkinen aspekti. Neuleen synnyttämä liike pitää kehon tilan elävänä.


Nämä yksilölliset neuleet ja asusteet tuovat esiin oman itsen; niissä voi kokea olevansa hoivattu, turvassa, rakastettu ja oma itsensä, se kuka on.


Liitän neuleisiini ikiaikaista symboliikkaa, joka aktivoi alitajuntaa muistamaan kuka olet ja löytämään ainutlaatuisen olemuksesi kauneuden.


Myös valmistustavoilla ja paikalla on voimakas vaikutus henkilökohtaiseen energiatasoomme. Siksi neuleeni on Suomessa rakkaudella ja rakastavin käsin valmistettuja puhtaita ja eettisiä luomuvaatteita.Muodilla tasapainoon


KehoFenghuilla voimme luoda paremman ja väkevämmän elämän. Kun elinvoima lisääntyy ja Qi tasapainottuu, ajatukset ja päätökset selkiintyvät, tunteista tulee vakaampia ja harmonisempia ja elämässä avautuu ihmeellisiä uusia mahdollisuuksia. Tulee huomatuksi, löytää uusia yhteistökumppaneita ja luovia mahdollisuuksia, pääsee eteenpäin elämässään.Muodin uusi aikakausi


Mai Niemi Finnish Fairytale IAMMAI pukeutumiskonsepti yhdistää muodin, ja hyvinvoinnin.


IAMMAI kaataa raja- aitoja, se integroi taiteen, hyvinvoinnin, Kalevalan, mytologian ja roolipukeutumisen ja -leikin kestäväksi muodiksi, joka murtaa myös ikä -ja kokorajat.


Se tuo muodin uuteen aikakauteen yhdistämällä hengen aineeseen.


Se on tulevaisuuden muisti.Lisätietoja,


Muotitaikuri Mai Niemi B.A.hons

KehoFengshui konsultti
19 views

Comentários


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page