top of page
Featured Posts

Kehofengshui- konsepti


 

Moniulotteinen muoti

Konsepti ja jaotteluKehofengshui on kehon tilan havainnointia, tasapainottamista ja johtamista


Energisoiva pukeutuminen – oma voimaantuminen


Flow design – materian elävöittäminen


Flow- neuleet – kehon tilan ja muistin aktivoijat ja energisoijatKehofengshui


Luo hyvä suhde kehoosi – tärkein elämäntehtävämme on omaksi itseksi tuleminen.


Fengshui on tasapainon filosofia ja sen käytännön sovellutukset siivous, tilan havainnointi ja suunnittelu sekä energisoiva sisustaminen. Keho, joka on henkemme koti, viestittää näinä voimakkaiden muutosten aikoina yhä vaativimmin tarpeistaan ja samalla herkistyy vastaanottamaan juuri sille sopivan yksilöllisen kehollisen ilmaisun. Kehoharmonian avain on oman ilmaisun löytäminen. Ilmaisemalla itseäsi ja myös omaa kulttuuriasi tervehdit itseäsi. KehoFengshui auttaa luomaan hyvän ja viihtyisän tilan itsellemme.


Siivous - Body Space Clearing


Puhtaus on puoli ruokaa eli puhtaus ravitsee kehoamme. Puhdistamalla energiamme puhdistamme myös kehomme. KehoFengshui käsittää sekä fyysisen että henkisen vaatekaapin siivouksen, oman itsen esiintuovan henkisen kehokuorinnan. Tässä prosessissa käytetään eri kehoja puhdistavia hoitoja sekä oman kehoyhteyden luominen sisäisen baguan avulla.


Energisoiva pukeutuminen


On kommunikoivaa pukeutumista, luova muotileikki, joka yhdistää ihmiset. Energisoiva pukeutuminen vastaa sisäisen olemuksen tarpeisiiin.


Kehomme rakentuu kehon energiatilan sisältämästä informaatiosta. Energisoiva pukeutuminen auttaa löytämään omaa itseämme ilmentävän pukeutumisilmaisun, jotta tämä informaatio olisi ehyt ja yhtä itsemme kanssa. Kommunikaatioyhteyden avaaminen ja oman identiteetin vahvistaminen luo yhteydet myös muihin. Siinä voidaan käyttää hyväksi henkilökohtaista fengshui-astrologiaan perustuvaa elementtikartoitusta. Luonto samoin kuin me rakennumme viidestä elementistä ja yin/yang-polariteettien vuorovaikutuksesta. Tuntemalla omat elementtimme voimme käyttää hyväksi luonnon tarjoamaa apua vaatteidemme valinnassa.


Flow neuleet


Mai Niemen Flow neuleet ovat tunneälyisiä kommunikaatiovaatteita, jotka luovat linkin sekä ihmiseen itseen että toisiin, eheyttämällä kehon ulkoisen ja sisäisen tilan. Flow-neuleet ymmärtävät kehon ja olemuksen kokonaisvaltaiset tarpeet. Ne vaikuttavat positiivisesti ja rentouttavasti mielen ja kehon tilaan. Flow-neuleet yhdistävät taiteen terapeuttiset vaikutukset vaatteeseen. Vaatteen informaatio, värit, muodot, symbolit ja materiaalit synnyttävät energisen liikkeen, joka hoitaa kehon tilaa ja nostaa sen värähtelytasoa. Flow-neule on puhdas ja eettinen luonnontuote. Nämä neuleet liikkuvat omassa energiavirrassasi tehden tilaa itsellesi ja paluttavat ilon pukeutumiseesi.


Flow design


Elämme monien muutosten aikaa. Uusi arvomaailmamme ja näkemyksemme materiasta muuttaa myös tarpeitamme. Alamme tiedostaa luovan prosessin eri vaiheet:

idea – design – valmistus – tuote

saman energian eri ilmenemismuodoiksi. Hyvin suunniteltu on siksi myös kuin puoliksi tehty. Henkisen olemuksen huomioiminen designissa sekä suunnitteluprosessin eettisyys välittyvät vaatteesta yhtä selvästi kuin laadukas valmistuskin. Vastuullinen suunnittelu ja tietoinen kuluttaminen kulkevat käsi kädessä. Siksi tarvitsemme oikeita työkaluja vaatteiden suunnittelelemiiseen. Fengshui on vanha energiavirtojen ohjaamiseen käytetty työkalu, joka antaa hyvät edellytykset tarkoituksenmukaiselle suunnittelulle.


 

Muotitaiteilija Mai Niemi on koonnut tämän tiedon yhteen ja luonut uuden suunnittelukonseptin – Flow Designin, joka tutkii vaatteen energeettisiä vaikutuksia ja jossa luonnonmukaisuus ja eettisyys ulottuu materiaalin lisäksi suunnitteluun ja valmistukseen. Hän soveltaa sitä neuleiden suunnittelussa suotuisten energioiden aikaansaamiseksi.


Tämä uusi henkinen muotiajattelu on feminiininen informaatioteknologian sovellutus, jossa käytetään hyväksi kognitiivista ajattelua, kvanttifysiikkkaa, taideterapiaa, pyhää geometriaa, symboliikkaa, värejä, myyttejä sekä fengshuin periaatteita.Lisätietoja

Muotitaiteilija Mai Niemi B.A.hons

KehoFengshui konsultti


13 views

Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page