top of page
Featured Posts

Mai Niemi in Helsinki Fashion Week 20-25th July, 2018


Tervetuloa Helsingin Muotiviikoille, kansainvälisen ja pohjoismaisen muodin kohtauspaikkaan. Helsinki Fashion Week on Nordic Fashion Week Ry:n toteuttama jokavuotinen tapahtuma, joka keskittyy Suomalaisen ja kansainvälisen muodin kauppayhteistyön kasvattamiseen, sekä pohjoismaisen muotiteollisuuden edistämiseen.

Suomen merkittävin, viisi päivää kestävä Helsinki Fashion Week tuo yhteen muotialan ammattilaiset yli neljästäkymmenestä maasta. Tapahtuma on tunnettu kansainvälisesti edelläkävijänä, keskittyessään ainoana muotiviikkona täysin ympäristöystävällisen muodin edistämiseen. Helsinki Fashion Week pyrkii inspiroimaan monitieteisiä ratkaisuja muotiteollisuuden haasteisiin, sekä tarjoamaan virkistäviä kokemuksia kävijöille luonnon ja urbaanin kulttuurin, sekä tieteen ja taiteen harmonian kautta.

Nordic Fashion Week Ry on vuodesta 2014 asti toiminut muodin markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisyhdistys, jonka missiona on tarjota kestävään kehitykseen keskittyneitä tietoja ja taitoja muotialan yrityksille ja oppilaitoksille globaalilla tasolla. Pystymme yhteistyökumppaniemme avulla tarjoamaan Aasiasta, Afrikasta, Etelä-Amerikasta, Lähi-Idästä, sekä Euroopasta tuleville muotisuunnittelijoille, median edustajille ja muille alan ammattilaisille verkostoitumistilaisuuksia luodaksemme rajat ylittäviä kasvumahdollisuuksia.

Kansainvälisen muotiyleisön virittäytyessä tunnelmaan, Helsinki Fashion Week esittelee ajankohtaisimmat ja innovatiivisimmat näytökset, installaatiot, ja taideperformanssit kestävän muodin saralta, 20-25 heinäkuuta.

WHAT: Helsinki Fashion Week is an annual event organized by the Nordic Fashion Week. Focusing on 100-percent sustainable production and brands, Helsinki Fashion Week showcases interesting and timely collections from Asia, Africa, Latin America, Middle East and Europe.

This year, Mai Niemi's design has been selected as one of the participating brands for sustainable Finnish fashion. For us, this is a great opportunity on our way to become one of the leading Nordic ecoluxury brands supporting sustainable fashion - one garment at a time. We are putting together 15 different never-before-seen looks for the fashion show, so we really look forward to seeing you all there!

MISSÄ JA MILLOIN: Mai Niemi Fashion Show: Helsinki EcoVillage, Tuesday 24.07 @4pm, Säiliö 468, Koirasaarentie 35, 00590 Helsinki, Laajasalo

Mai Niemi Collection: HFW Showroom @ Paasitorni, Hakaniemi for buyers and press throughout the fashion week (Friday 20.07 - Wednesday 25.07)

WHERE + WHEN: Mai Niemi Fashion Show: Helsinki EcoVillage; Tuesday 24.07 @4pm, Tank 468, Koirasaarentie 35, 00590 Helsinki

Mai Niemi Collection: HFW Showroom @ Paasitorni, Hakaniemi for buyers and press throughout the fashion week (Friday 20.07 - Wednesday 25.07)

Osta liput ja seuraa ohjelmaa:

Warmly welcome!

61 views
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page