top of page
Featured Posts

Olipa kerran muoti


 

Mai Niemi luo sillan lumottuun maailmaan.


Olipa kerran muoti


Julkaisija Global Blue


"Sadut ovat pitkään olleet osa skandinaavista psyykeä, eivätkä niiden inspiraationa ole mitenkään pienessä määrin vaikuttaneet Suomen ja muiden Pohjoismaiden maisemat. Ja vaikka satujen lumous on ehkä hiipunut 2000-luvulla, muutamat trendinluojat ja muotisuunnittelijat pitävät niiden henkeä yllä.""Suomi on maaginen metsien ja tuhansien järvien maa. Luonto on aina lähellä, ja sen kauneus on aina innoittanut suomalaisia taiteilijoita", sanoo Mai Niemi, suunnittelija Finnish Fairytale -vaatemerkin takana. "Keijumaailma on valtaisa inspiraation lähde minulle. Suomalaiseen tarustoon kietoutuvat viikingit, keltit ja skandinaaviset saagat. Maamme tarinankerrontakulttuuri on innoittanut jopa J.R.R. Tolkienia Sormusten Herrojen luomisessa. On helppo nähdä jotakin eteeristä, tolkienmaista haltiatarlumoa Mai Niemen loihtimissa iloisissa, virtaavissa ja naisellisissa neuleissa, joissa elää pohjoismainen tarusto."Mai Niemi Finnish Fairytale on myös IAMMAI konsepti, joka tarjoaa tietoisille asiakkaille kestävää muotia. Designissaan Mai Niemi yhdistelee taidetta, muotia, fengshuita, globaaleja ja paikallisia myyttejä, keijumaailmaa ja fantasiaa, hyvinvointia, luontoyhteyttä ja roolipeliä. Hänen modernin ja ajattoman muotoilunsa inspiraatio kumpuaa kunnioituksesta suomalais-ugrilaisia heimoja ja Kalevalan viisautta kohtaan. Mai Niemen lähimuodilla on globaali tarina, joka inspiroi ihmisiä ympäri maailmaa.


Jokainen uniikkikappale on rakkaudella ja huolella valmistettua paikallista käsityötä. Finnish Fairytale on päälle puettavaa taidetta, jolla voit kertoa oman tarinasi luovalla tavalla.


Kaikki neuleet ja asusteet ovat yhden koon käytännöllistä ja monikäyttöistä muotia, joka inspiroi kaikkia ikäryhmiä. Ne ovat feminiinisiä ja vartaloystävällisiä: niihin mahtuakseen ei tarvitse laihduttaa.


Perusneuleita voi yhdistellä niitä täydentäviin heimoasusteisiin kaikkiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin sopiviksi. Finnish Fairytale -neulein ja -asustein voit uudistaa vaatekaappisi periaatteella "vähemmän on enemmän".


12 views

Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page