top of page
Featured Posts

Viimeisimmät kuulumiset: Suomen Sampo ja kukoistus on lukkojen takana


Sammon taontaa
Näin ahkerasti Sampoa taottiin muinoin.

Väinämöisen viesti Suomen virkamiehille:


Pohjolan kivimäki


Suomen kukoistus on pykälien, säännösten ja rajoitusten lukkojen takana kuin Kalevalan Pohjolan kivimäessä aikoinaan. Nyt tarvitaan Sammon keksijän Louhen luovaa naisvoimaa vapauttamaan tämä valo!


Kalevan virkamies pojat ovat ryöstäneet Sammon Louhelta ja se tulee nyt palauttaa Pohjolaan jauhamaan vaurautta Suomelle!


Suomen suuremmoinen keskeliäisyys, luovuus ja kansainvälinen menestyspotentiaali on vesittynyt ja kaatunut pykäliin ja säännöksiin ja rahaan, jotka ovat menneet kaiken edelle. Niitä tuijotetaan kuin jumalaa.


Parasta suomalaista likööriä ei valittuu Suomen 100-vuotis juhlavuoden likööriksi vain koska se ei täyttänyt tiettyjä säädöksiä. Viron viinarallia paheksutaan, mutta virkamiehet näyttävät itse mallia ja samalla kompastuivat omiin säännöksiinsä. Säännöt voidaan muuttaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä voidaan harjoittaa, ettei myydä enenpää Suomea pois. Guggenheimiltä pelastuttiin, mutta edelleenkin jotkut epäisänmaalliset virkamiehet lobbaavat sen saamiseksi. Emmekö me ansaitse vain parasta, jota meillä on omasta takaa. Virkamiehet tuntuvat pyörittävän tätä maata mielivaltaisesti unohtaen Kalevalaisen yhteisöllisyyden. Kalevalan viisaus ja Sammon opetus on myös heidän kansallisomaisuuttaan, josta ammentaa.


Yhteisöllisyys tuottaa yhteistä hyvää


Moni pieni erikoisalan innovatiivinen yritys ja luova lahjakkuus on saanut kokea tämän mielivaltaisuuden: liian pieni, väärä yhtiömuoto,väärä ala, liian pieni liikevaihto, väärin tehty hakemus, väärä lomake, väärä näyte.., koskaan ei ole tarpeeksi hyvä vaikka kuitenkin on! On opittava lopultakin arvostamaan omaa luovuuttamme ja myös käyttämään sitä tuottamaan yhteistä hyvää.Vahva on se maa jolla on vahva kulttuuri.

Rukoilkaamme, että Suomen kansallistunne elpyy ja maamme avautuu kaikilla tasoilla, niin sisään kuin ulospäin, 100 v.juhlavuotenamme, ettei meidän tarvitse hävetä omaa maatamme, itseämme, vaan paras, ei keskinkertaisuus voittaa ja pääsee esille.


Toivoo Suomen Hyvä Haltiatar


11 views

Commenti


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page