top of page

Valtakunnat

Prinsessa ja ½ valtakuntaa

Tämä on tarina kahdesta valtakunnasta, prinssien ja prinsessojen maasta. Toinen sijaitsee kartalla vasemmalla lännessä ja toinen oikealla puolella idässä. Toisen nimi on Yang ja toisen Yin.

Prinssien valtakunnasta johtaa oikealle puolelle, prinsessojen maahan, pieni melkein huomaamaton polku. Tämä polku kulkee vaarallisen virran ja rotkon yli kulkevan köysisillan kautta. Sitä pidetään niin vaarallisena, että vain kaikkein rohkeimmat prinssit ovat uskaltautuneet toiselle puolelle. Tuosta toisesta puolesta ei tiedetä paljoakaan ja se on salaperäisyyden verhoama paikka.

Siitä liikkuu monenlaisia tarinoita, joiden paikkansapitävyydestä prinssit ovat nyt halukkaita ottamaan selvää. Muutamia vapaaehtoisjoukkoja on lähtenyt tutkimaan tätä tuntematonta seutua ja lisää vapaaehtoisia rekrytoidaan parastaikaa pian alkavalle suurelle tutkimusmatkalle.

Oikealta puolelta näitä tutkimusmatkoja on tehty runsaasti ja niiden avulla on kyetty keräämään paljon tietoa läntisestä valtakunnasta. Tutkimusmatkojen tekeminen on ollut helpompaa tältä puolelta, koska oikealta puolelta johtaa leveä polku toiselle puolelle ja rotkon yli on aikojen kuluessa rakennettu silta.

Saduissa vasemman puolen tutkimusmatkailija on prinssi, joka on kuullut kaukaisessa maassa asuvasta ihanasta prinsessasta ja päättää lähteä etsimään häntä. Hän uhmaa orjantappurapensaita tai pahoja haltijoita raivatessaan tiensä unelmien prinsessan luo.

Hän joutuu kohtaamaan oman pelkonsa ja taistelemaan tulta syöksyviä, monipäisiä lohikäärmeitä vastaan, suorittamaan urotekoja tai etsimään maagisia taikavoimia sisällään pitäviä kalleuksia tai valmistamaan niitä saadakseen prinsessan omakseen.

Ja lopulta kuningas vakuuttuu prinssin rakkauden aitoudesta ja suostuu antamaan tälle kalleimman aarteensa, tyttärensä, puolisiksi (puoli-so) ja mikä ihmeellisintä, prinssi saa prinsessan lisäksi myös PUOLET VALTAKUNTAA. Ja niin he elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka. Aito ja pyytetön rakkaus yhdistää valtakunnat toisiinsa.

Kalevalan valtakunnat

Puo