Mai Niemen Muoti Kalevala Retretissä


Mai Niemen Kalevala muotitaide näytös Retretissä 16.7.2021.

Tiedossa on erilainen muotinäytös elämys kun Kalevalan kuuluisuudet esittäytyvät Retretin Vihreällä matolla. Mitähän Ainolla on yllään, missä rooliasussa Louhi ilmestyy pitoihin? Entä Wellamon väki ja Tapiolan kuninkaalliset?


Kalevalan heimokansa saapuu Pohjolan Hääpitoihin Punkaharjun Art Up festivaalissa 16.7 klo 18.


Retretin Vihreällä matolla tullaan näkemään Kalevalan kuuluisuuksia, Pohjolan väkeä, Wellamon valtiattaria, Tapiolan kuninkaallisia, Luonnottaria ja monia muita.


Muotitaide esityksen juontaa Saimi Hoyer.


www.saimaantaideluola.fi


Liput tulossa myyntiin piakkoin.


Finnish Fairytale shop on Kalevala Elämys kauppa ja palvelee osoitteessa Katariinankatu 4, Senaatintori, Helsinki sekä online www.mainiemi.com


Muotitaitelija Mai Niemi on ilmentää Kalevalaa tuotemerkillä Finnish Fairytale. Hänen kiinnostuksensa Kalevalaan heräsi jo Lontoossa taidekoulussa ja lopputyö käsitteli Kalevalan vaikutusta Suomen taiteeseen ja designiin. MuotiKalevala kansallismallisto 2021 esitellään Taidekeskus Retretissä kesällä 2021. MuotiKalevala on kansallista identiteettiä ja luontoyhteyttä vahvistava Vihreä vaatekaappi, joka perustuu Kalevalan ikivanhaan viisauteen ja on myös hengen ja aineen yhdistävä muodin kosmologia.

Finnish Fairytale on päälle puettava ajaton tarina, joka elää tässä ja nyt kuin Kalevala ikään. Sen eri osasista voi luoda jatkuvasti uusia kestäviä tarinoita.

Mai Niemi Design House on Kalevala kartalle hankkeen yhteistyökumppani. Hankeen tavoite on tehdä Kalevalasta uusi matkailu - ja vientivalttimme.


www.kalevalakartalle.com


Finnish Fairytale shop on Kalevala kartalle Elämyskauppa ja palvelee osoitteessa Katariinankatu 4, Senaatintori, Helsinki

sekä online shop

www.mainiemi.comKolmatta kertaa järjestettävä Punkaharju Art Up on poikkitaiteellinen tapahtuma, joka tuo Saimaan Taideluola Retretin alueella olevalle Art Up-areenalle 9.-18.7. monipuolisia aikalaiskeskusteluja sekä runoa ja musiikkia. Niin kuin Saimaan Taideluola Retretin näyttelyissäkin myös Art Upin tarjonnan yhteisenä nimittäjänä on Kalevala. Päivittäin 12.00-16.00 käydään keskusteluja Kalevalan keskeisten teemojen nykyaikaisista ilmenemistä.

2 views
Featured Posts