top of page
Featured Posts

Finnish Fairytale on Kalevala kartalle -hankkeen yhteistyökumppani

Kalevala kartalle on Suomen matkailun kehittämishanke, jonka tarkoituksena on luoda elämyskonsepti Kalevalan tarinaan perustuen. Hankkeen tavoite on kehittää, kasvattaa ja kansainvälistää matkailualaa Suomessa.

Visit Finland järjestää yhteistyössä Kalevala kartalle -hankkeen ja Kalevala – mytologiasta arvoa liiketoimintaan -hankkeen kanssa seminaarin torstaina 27.8.2020 Helsingissä Kansallismuseossa. Seminaarin tarkoituksena on viedä eteenpäin Kalevalan tuotteistamista, yhdistää eri kohteita ympäri Suomen ja kehittää Kalevalasta kansainvälisen matkailun vetovoimatekijää.

Mai Niemi Finnish Fairytale on hankkeen yhteistyökumppani. Tapahtumassa, joka on siirtynyt verkkoon, Mai Niemi myös esiintyy itse kertoen Muoti Kalevalansa syntytarinan. Katso se tästä:

119 views
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page