top of page

Löydä Muodin taikapuutarha -Find the Enchanted Fashion Garden

Juhlista Keijupäivää 18. toukokuuta

Yhdessä luonnon kanssa

Helsinki Design Capital vuonna 2012 lanseerattiin Kansainvälinen Keijupäivä, jota vietetään toukokuun 18. päivä. Sen tavoite on ollut alusta saakka juhlistaa paitsi kevään heräämistä, myös paluuta luonnonmukaisuuteen ja vahvistaa yhteyttä luontoon. Nyt kun hidastamme elämäämme poikkeusoloissa, voimme löytää luonnon yksinkertaisen ja parantavan voiman uudelleen ja voida hyvin. Pitkän pohjolan talven jälkeen tunnemme voimakasta halua lämmittää ystävyys ja yhteydenpito luonnon olentoihin. Yhdistyminen luontoon on myös yhteys itseen, sisäiseen luontoomme. Myös muoti palaa myös luontoon ja luonnonmukaisuuteen.

Luomu Muotipuutarha

Joka kevät luonnonhenget puhuttelevat minua suunnittelijana ja aivan taianomaisesti ilmentyy jotain millä he haluavat juhlistaa kevään ja kukkien puhkeamista, aivan kuin alussakin. Tänä keväänä luonnonhenget auttoivat minua luomaan aivan erityisen muotipuutarhan, joka on täynnä iloista leikkimielisyyttä ja toimii väriterapaina. Tiedätkö, että turkoosi parantaa immunitettia ja rauhoittaa ja oranssi tuo iloa?

Tunsin heidän läsnäolonsa ja innostuksensa luodessani tätä aarreaittaa. He sanovat, että heihin ja luontoon voi olla yhteydessä myös muodin kautta, sillä he rakastavat kauniita vaatteita. Sillä kun käytämme iloista, luonnollista ja ekologista muotia, se on merkki luonnon hengille, että välitämme ja rakastamme itseämme ja että sillä, mihin uskomme, on merkitystä. Muotipuutarhassa on perhosniitty, jossa kukkivat ja lentelevät mitä värikkäimmät kukat ja perhoset, joita voi pukea korviin, kaulaan tai ranteisiin, myös setteinä.

Muotipuutarha mallisto lanseerataan WeEcosin Muodin Digimessuilla 28-31.5.2020