Mai Niemi design solminut sopimuksen kiinalaisen WeChatin kanssa

Mai Niemi Design House on ensimmäisenä suomalaisena muotialan yrityksenä saanut solmittua WeChat sopimuksen sen kiinalaisen perustajan Tencentsin kanssa ja voi markkinoida sen kautta kestävää suomalaista lifestyle ja elämys muotiaan Kiinaan.

WeChat on Tencentin kehittämä matkaviestinteksti- ja ääniviestintäpalvelu Kiinassa, julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2011. WeChat on Kiinan suosituin viestisovellus, jonka kuukausittainen käyttäjäkunta on yli miljardi ihmistä.

WeChat on Kiinan suurin ja hallitsevin sosiaalinen verkosto. Se on myös tärkeä tavoitettaessa potentiaalisia asiakkaita täällä. Sen merkitys on niin suuri, että sitä voidaan pitää myös olennaisena osana yrityksen perustamista Kiinaan.

WeChat on all-in-one-sovellus. Aiemmin sitä käytettiin vain pikaviestien lähettämiseen, mutta nyt se on perustana päivittäiselle digitaalielämälle. Se on median, kehittäjien, verkkokauppojen ekosysteemi, ja se sisältää pikaviestit, virallisen tilisi, miniohjelmat, pienoispelit ja yrityksen WeChatin.

Wechatissa toimii myös Facebook News Feedin kaltainen Moments –sivu, jossa käyttäjä voi jakaa kuvia ja statuspäivityksiä.

67 views
Featured Posts