Mai Niemi Finnish Fairytale fashion Enchanted living lehden uutiskirjeessä!

Mai Niemi Finnish Fairytale fashion Enchanted living lehden uutiskirjeessä.

6 askelta satumaahan

Tässä on Q&A Main kanssa, hänen taianomaisesta elämästään ja taiteestaan:

Voitteko kertoa meille, missä asut Suomessa?

Asun Kauniaisissa, pienessä kaupungissa lähellä Helsinkiä. Asun talossa, jota ympäröi puutarha, jossa on korkeita kuusia ja valtava tammi, ja olen kävelyetäisyydellä järvestä. Puutarhassani voin nähdä ja kuulla kaikenlaisia lintuja ja eläimiä, sepelkyyhkyjä, oravia leikkimässä, fasaaneja, metsäkaneja ja jopa kettuja ja metsäpeuroja.

Millä tavoin ilmennät suomalaista / skandinaavista mytologiaa ja loihtimistataitoa työssäsi?

Lontoossa opiskellessani olin kiinnostunut pohjoismaisista juuristani. Kävi ilmi, että suomalaiset olivat kuuluisia parantajia muinoin. Viikinki-aikoina suomalaiset olivat jokaisella aluksella pitämässä huolta tuulista ja loihtimassa suotuisia. Mitä enemmän opiskelin, sitä paremmin ymmärsin, että nykyaikaiset taitomme tehdä yhteistyötä luonnonmaailman kanssa ovat olleet seurausta menneisyydestämme: kehittynyt laivanrakennustaito ja vesiteknologia, tietotekniikka (Nokia), näkymättömien energiavirtojen ja aallonpituuksien ymmärryksen seurauksena, suomalainen arkkitehtuuri ja suomalainen muotoilu johtuen lumoavasta luonnostamme ja sen kauneudesta.

Pohjoismainen ja suomalais-ugrilainen perinne ja mytologia sekä Kalevalan eepos ovat luonteeltaan shamaanisia. Meillä on vielä nykyäänkin vahva luontoyhteys. Aikojen kuluessa pohjoinen shamanismi levisi Siperiassa sijaitsevien suomalais-ugrilaisten heimojen kautta Kiinaan asti, jossa se muuntui taoismiksi, taistelulajeiksi, Feng shuiksi ja kiinalaiseksi lääketieteeksi.

Mutta paljon ennen kuin edes pohjoismaisen mytologian ja Odinin syntyä Kreikan historioitsijoiden mukaan täällä sanotaan sijainneen naiskulttuuri, Terra Feminarium, Hyboria tai Kveenimaa, jota hallitsivat Pohjolan Amazonit, kuningattaret ja jättiläiset jajoka ulottui Jäämereen ja joka oli ainaisen kevään ja nuoruuden maa.

Kaikki tämä on minulle suuri inspiraatiolähde, kun suunnittelen voimaannuttavaa muotia nykyajan kalevalaisille supernaisille ja amazoneille.

Lisätietoja osoitteessa www.mainiemi.com/light-come-from-the-north

Miten ja miksi aloitit yrityksesi?

Minulla oli ongelma: minulla oli vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei mitään päällepantavaa, enkä löytänyt kaupoista mitään ostettavaa. Kaupoissa oleva tarjonta ei vastannut elämäntapaani, energiaani, tarpeitani eikä laatuvaatimuksiani. Joten minun piti luoda ne.

Aloitettuani fengshui-opinnot, huomasin että tätä ikivanhaa viisautta voidaan soveltaa muotiin, jotta se olisi luonnollisempi, luonteeltaan hyvinvointia edistävää. Kansainväliset fengshui-mestarit, jotka opettivat minua, rohkaisivat minua eteenpäin.

Testasin ensimmäiset kappaleet kollegojeni kanssa ja kun sain kommentteja, kuten: ”tämä vaate on muuttanut elämääni” tai ”tunnen näiden hoivaavan energian”, sain vähitellen rohkeutta kehittää kokonaisvaltaista hyvinvointimuotiani, joka kuvastaa pohjoismaista elämäntapaa ja on globaali samaan aikaan: vapaasti virtaavia, liikkuvia, kehoystävällisiä neuleita, jossa on erityisiä geometrisia muotoja ja symboliikkaa. Pikkuhiljaa tulin tietoiseksi lukuisista keiju -ja henkimaailman apulaisistani, jotka olivat innokkaita auttamaan tässä luomistyössä. Vuonna 2000 Mai Niemi Design House, jolla oli missio, syntyi.

Voitteko kertoa meille joitakin suosikkiasioita, joita teet?

Minusta on kiehtova seikkailu tehdä tekstiilikorujani. Kukkakeijut, maahiset, tontut, merenneidot, jumalat, jumalattaret ja muut henkiolennot tarjoavat aina uusia ideoita, joilla ilmaista luonnon ihmeitä. Nyt luomme uutta Folklore mallistoa, joka on saanut inspiraationsa veden neidoista, suomalaisesta Kanteleesta, kukista, viljapelloista ja luonnonniityistä.

Millä tavoin oma elämäsi on satu?

Elämääni on tullut enemmän satua monin tavoin. Olen ollut tietoinen monista siunauksista ja Hyvien Haltiattarien ja keijuystävien suojelusta elämässäni. He ovat auttaneet minua pysymään yhteydessä sisäisen lapsen viattomuuteen ja puhtauteen ja keijumaailmaan. Juuri äskettäin sain heiltä vahvistussanoman: ”Mai, sinulla on parantavaa energiaa ja se siirtyy työhösi käsiesi kautta. Työskentelet keijujen kanssa ja monet heistä odottavat, että heillä on mahdollisuus työskennellä kanssasi. "

Minulla on asiakas, joka pukeutuu asusteisiini ja jopa nukkuu niiden kanssa, koska hän tuntee niiden olevan niin parantavia. Hän kertoo myös, että eläimet reagoivat asusteisiini hyvin myönteisesti ja hän ostikin äskettäin muutamia hevosilleen!

Ja totta, uskon, että suunnittelijalla on hyvä olla keijumuusia voidakseen olla luova ja motivoitunut. Vastaanotan jatkuvasti impulsseja ja ideoita aivan luonnollisesti pikkuapulaisiltani.

Olen oppinut luottamaan omaan intuitiooni tästä ja tunnen usein, kun uusi design on tulossa. Sitten työskentelemme yhdessä ilmentääksemme sen muotoon, varustettuna harmonisilla energioilla ja väreillä. Keijut auttavat minua myös designini geometristen luonnonmuotojen kanssa ja symboliikassa, jotta ne edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vaikuttavat positiivisesti resonoimalla kehon kiteiseen rakenteeseen ja meridiaaneihin.

Keijut ja enkelit rakastavat kauniita vaatteita, koska ne saavat heidän auransa loistamaan.Sama ihme tapahtuu myös, kun pitää suunnittelemiani vaatteita; loistavampi ja isompi aura.

Jos minulla on ongelma ratkaistavanani, välitän sen vain omille keijuilleni ja enkeleilleni, ja he ovat iloisia voidakseen löytää parhaan ratkaisun. (He ovat antaneet apua myös vastaamaan näihin kysymyksiin.) Keijut ovat erittäin hyviä kaikissa maallisissa asioissa, joten he ovat hyviä auttamaan kaikenlaisessa ilmentämisessä.

Miten muotisi auttaa muita naisia ​​muuttamaan elämäänsä?

Main Taikavaatekaappi on kokonaisvaltainen tila, jossa taika tapahtuu kaikilla tasoilla.