top of page
Featured Posts

Mai Niemi Finnish Fairytale fashion Enchanted living lehden uutiskirjeessä!

Mai Niemi Finnish Fairytale fashion Enchanted living lehden uutiskirjeessä.

 

Tässä on Q&A Main kanssa, hänen taianomaisesta elämästään ja taiteestaan:

Voitteko kertoa meille, missä asut Suomessa?

Asun Kauniaisissa, pienessä kaupungissa lähellä Helsinkiä. Asun talossa, jota ympäröi puutarha, jossa on korkeita kuusia ja valtava tammi, ja olen kävelyetäisyydellä järvestä. Puutarhassani voin nähdä ja kuulla kaikenlaisia lintuja ja eläimiä, sepelkyyhkyjä, oravia leikkimässä, fasaaneja, metsäkaneja ja jopa kettuja ja metsäpeuroja.

Millä tavoin ilmennät suomalaista / skandinaavista mytologiaa ja loihtimistataitoa työssäsi?

Lontoossa opiskellessani olin kiinnostunut pohjoismaisista juuristani. Kävi ilmi, että suomalaiset olivat kuuluisia parantajia muinoin. Viikinki-aikoina suomalaiset olivat jokaisella aluksella pitämässä huolta tuulista ja loihtimassa suotuisia. Mitä enemmän opiskelin, sitä paremmin ymmärsin, että nykyaikaiset taitomme tehdä yhteistyötä luonnonmaailman kanssa ovat olleet seurausta menneisyydestämme: kehittynyt laivanrakennustaito ja vesiteknologia, tietotekniikka (Nokia), näkymättömien energiavirtojen ja aallonpituuksien ymmärryksen seurauksena, suomalainen arkkitehtuuri ja suomalainen muotoilu johtuen lumoavasta luonnostamme ja sen kauneudesta.

Pohjoismainen ja suomalais-ugrilainen perinne ja mytologia sekä Kalevalan eepos ovat luonteeltaan shamaanisia. Meillä on vielä nykyäänkin vahva luontoyhteys. Aikojen kuluessa pohjoinen shamanismi levisi Siperiassa sijaitsevien suomalais-ugrilaisten heimojen kautta Kiinaan asti, jossa se muuntui taoismiksi, taistelulajeiksi, Feng shuiksi ja kiinalaiseksi lääketieteeksi.

Mutta paljon ennen kuin edes pohjoismaisen mytologian ja Odinin syntyä Kreikan historioitsijoiden mukaan täällä sanotaan sijainneen naiskulttuuri, Terra Feminarium, Hyboria tai Kveenimaa, jota hallitsivat Pohjolan Amazonit, kuningattaret ja jättiläiset jajoka ulottui Jäämereen ja joka oli ainaisen kevään ja nuoruuden maa.

Kaikki tämä on minulle suuri inspiraatiolähde, kun suunnittelen voimaannuttavaa muotia nykyajan kalevalaisille supernaisille ja amazoneille.

Miten ja miksi aloitit yrityksesi?

Minulla oli ongelma: minulla oli vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei mitään päällepantavaa, enkä löytänyt kaupoista mitään ostettavaa. Kaupoissa oleva tarjonta ei vastannut elämäntapaani, energiaani, tarpeitani eikä laatuvaatimuksiani. Joten minun piti luoda ne.

Aloitettuani fengshui-opinnot, huomasin että tätä ikivanhaa viisautta voidaan soveltaa muotiin, jotta se olisi luonnollisempi, luonteeltaan hyvinvointia edistävää. Kansainväliset fengshui-mestarit, jotka opettivat minua, rohkaisivat minua eteenpäin.

Testasin ensimmäiset kappaleet kollegojeni kanssa ja kun sain kommentteja, kuten: ”tämä vaate on muuttanut elämääni” tai ”tunnen näiden hoivaavan energian”, sain vähitellen rohkeutta kehittää kokonaisvaltaista hyvinvointimuotiani, joka kuvastaa pohjoismaista elämäntapaa ja on globaali samaan aikaan: vapaasti virtaavia, liikkuvia, kehoystävällisiä neuleita, jossa on erityisiä geometrisia muotoja ja symboliikkaa. Pikkuhiljaa tulin tietoiseksi lukuisista keiju -ja henkimaailman apulaisistani, jotka olivat innokkaita auttamaan tässä luomistyössä. Vuonna 2000 Mai Niemi Design House, jolla oli missio, syntyi.

Voitteko kertoa meille joitakin suosikkiasioita, joita teet?

Minusta on kiehtova seikkailu tehdä tekstiilikorujani. Kukkakeijut, maahiset, tontut, merenneidot, jumalat, jumalattaret ja muut henkiolennot tarjoavat aina uusia ideoita, joilla ilmaista luonnon ihmeitä. Nyt luomme uutta Folklore mallistoa, joka on saanut inspiraationsa veden neidoista, suomalaisesta Kanteleesta, kukista, viljapelloista ja luonnonniityistä.

Millä tavoin oma elämäsi on satu?

Elämääni on tullut enemmän satua monin tavoin. Olen ollut tietoinen monista siunauksista ja Hyvien Haltiattarien ja keijuystävien suojelusta elämässäni. He ovat auttaneet minua pysymään yhteydessä sisäisen lapsen viattomuuteen ja puhtauteen ja keijumaailmaan. Juuri äskettäin sain heiltä vahvistussanoman: ”Mai, sinulla on parantavaa energiaa ja se siirtyy työhösi käsiesi kautta. Työskentelet keijujen kanssa ja monet heistä odottavat, että heillä on mahdollisuus työskennellä kanssasi. "

Minulla on asiakas, joka pukeutuu asusteisiini ja jopa nukkuu niiden kanssa, koska hän tuntee niiden olevan niin parantavia. Hän kertoo myös, että eläimet reagoivat asusteisiini hyvin myönteisesti ja hän ostikin äskettäin muutamia hevosilleen!

Ja totta, uskon, että suunnittelijalla on hyvä olla keijumuusia voidakseen olla luova ja motivoitunut. Vastaanotan jatkuvasti impulsseja ja ideoita aivan luonnollisesti pikkuapulaisiltani.

Olen oppinut luottamaan omaan intuitiooni tästä ja tunnen usein, kun uusi design on tulossa. Sitten työskentelemme yhdessä ilmentääksemme sen muotoon, varustettuna harmonisilla energioilla ja väreillä. Keijut auttavat minua myös designini geometristen luonnonmuotojen kanssa ja symboliikassa, jotta ne edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vaikuttavat positiivisesti resonoimalla kehon kiteiseen rakenteeseen ja meridiaaneihin.

Keijut ja enkelit rakastavat kauniita vaatteita, koska ne saavat heidän auransa loistamaan.Sama ihme tapahtuu myös, kun pitää suunnittelemiani vaatteita; loistavampi ja isompi aura.

Jos minulla on ongelma ratkaistavanani, välitän sen vain omille keijuilleni ja enkeleilleni, ja he ovat iloisia voidakseen löytää parhaan ratkaisun. (He ovat antaneet apua myös vastaamaan näihin kysymyksiin.) Keijut ovat erittäin hyviä kaikissa maallisissa asioissa, joten he ovat hyviä auttamaan kaikenlaisessa ilmentämisessä.

Miten muotisi auttaa muita naisia ​​muuttamaan elämäänsä?

Main Taikavaatekaappi on kokonaisvaltainen tila, jossa taika tapahtuu kaikilla tasoilla.

Minulla on sanonta: Kun nainen on syntynyt, ritarikin ilmestyy paikalle. Tämä ei ole vain satu, näin todella tapahtuu. Ongelmana on, että olemme unohtaneet, että olemme prinsessoja. Sisäisen prinsessan parantamiseen tarvittava muutosprosessi on tarpeen muistaa. Tätä prosessia kuvataan Kaunotar ja Hirviö sadussa: Sisäisen sankarin tehtävänä on kukistaa sisäiset lohikäärmeet ja sankarittaren tehtävä on rakastaa sitä mitä on mahdoton rakastaa. Muotini parantava energia on hoivaa sisäistä Kaunotartamme, jotta voimme nähdä ja tuntea kauneutemme.

Kun prinssi näkee sen myös, tosielämän satu ja romantiikka alkaa ja voimme todella nauttia naiseudestamme. Ja miesten miehisyydestään.

Minulla on asiakas, joka kertoi tämän tarinan: Kun hän osti uusia vaatteita muista kaupoista, ja esitteli ne miehelleen, ei mies oikeastaan ​​koskaan vaivautunut edes katsomaan tai kommentoimaan niitä. Mutta eräänä päivänä hän näytti ponchojani miehelleen. Mies kääntyi ympäri ja sanoi: Hyvänen aika, sinähän näytät aivan jumalattarelta! Asiakas soitti minulle itkien ilosta. Ritari oli saapunut.

Itse olen kokenut tämän saman taian elämässäni. Mieheni on muuttunut "sammakosta" prinssiksi ja hän todella kohtelee minua kuin jumalatar. En voinut kuvitella voivani kokea tätä ihmettä omassa elämässäni. Tämä on taianomainen lahja, jonka muotini on antanut myös minulle itselleni.

M­­iten pysyt itse lumoutuneena?

Lumoudun kyvystä rakentaa sillan maailmojen välille.

Tämä on Taikavaatekaapin tarkoitus: lumota ja piristää jokapäiväistä elämää iloisilla, käytännöllisillä ja myös lumoavilla vaatteilla. Minun taitoni on tuntea ja aistia näkymätön maailma ja kyky tuoda tämä maailma näkyviin luomuksissani. Näin elämäni on lumoava seikkailu. Luovuuteni on jatkuva ihmeiden lähde.

Sain lumoa ruokkimalla tätä taikaa luonnon kukilla, käymällä lumotuissa luontokohteissa, kävelemällä metsässä, lukemalla tarinoita ja satuja, kuuntelemalla lumoavaa musiikkia, katselemalla taidetta ja seurustelemalla ihmisten kanssa, jotka myös uskovat keijuihin.

18. toukokuuta juhlistan Keijupäivää. Päivän juhlimisen laittoivat alulle keijut itse vuonna 2011, kun istutin tulppaanisipuleita Helsinki Design vuotta varten. Tulppaanit kuiskasivat toiveen saada juhlia luontoa ja keijuja, jotka saavat kaiken kasvamaan, ja hetkeä keväällä jolloin ne puhkeaisivat itse kukkaan.

Lumoudun myös tarinoista, joita saan asiakkailta, joilla on Main Taikavaatekaappi. Tässä on esimerkki Michelle Karénista, maailmankuulusta esiintyjästä ja matkaajasta, jolla on kolme Taikavaatekaappia, yksi Phoenixissa, yksi Ranskassa ja yksi Suomessa.

”Rakastan Mai Niemen käyttämiä värejä ja hänen kokoelmiensa syvällistä luovuutta ja omaperäisyyttä. Rakastan sitä, että hän käyttää luonnonkuituja ja että jokaisella teoksella on tarina, joka jatkaa muinaisen Kalevalan opetuksia ja saa ne elämään nykyaikana, modernissa maailmassamme.

Ja se on niin ainutlaatuista Mai Niemen suunnittelussa: ne eivät ole vain vaatteita, ne ovat täynnä henkistä valoa, joka yhdistää meidät totuuteen siitä, keitä me todella olemme.

Pukeudun aina hänen luomuksiinsa, kun suoritan shamaanisia seremonioita, ei vain siksi, että ne ovat uskomattoman kauniita ja imartelevia, vaan myös siksi, että ne auttavat minua muodonmuutoksessa. Ne muuttavat minut Suomen metsän puiksi. Ne jakavat kanssani muinaisen viisauden, ja voin tuntea omien suomalaisten juurien syvyyden ja magian ja voiman, jota ne välittävät omaan työhöni. Mai Niemen vaatteissa tunnen, ettei mikään ole mahdotonta.

Hän on keiju, joka kutoo meille vaatteet - avaimet - tulla kaupunkishamaaneiksi, taikureiksi, luoden maailman, jonka haluamme tulevan todelliseksi."

Michelle Karén Dervissi ponchossa.

Michelle Main kanssa

Main Taikavaatekaappi runo:

Toi Tuuli uuden muodon

vesi uuden virtauksen

tuulipuvun kansalle

metsäläisten vaatteheksi

keijukaisten koristeeksi.

Naisellisen irtonaisen,

moneen menoon sopivan

moninaisen muotoiseksi

ilmaisun iloksi

hyvänolon siivittäjäksi.

Noin neuloi näin virkkas

taiteen sisään sovitteli

sekä tiedon ikiaikaisen.

Yhteen kokoon keräsi

niin pulleat kuin laihatkin.

Onpas aika taikavaate

irrottelee laatikosta

vapauttaen virtaukselle

Wellamon ja Louhen voimat

Kalevalan naisille

Neljän tuulen tyttärille.

Vanhat kaavat löyhytellen

nyt neulottu on Kalevala.

Ettei vallan unohtuisi

juuret, myytit suuren kansan

taito Sammon taonnan.

Jos haluat tilata Enchanted living uutiskirjeen, klikkaa itsesi heidän nettisivuilleen tästä www.enchantedlivingmag.com

80 views
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page